Friday, July 27, 2012

Spray tan

Idag testade jag att spraya Marissa eftersom hon ska tävla om två veckor. Vi övade också på att posa och gå. Hahaha var så kul att spraya henne för hon blev super mörk. Det är det vi vill så det är bra haha sätter upp ett före och ett efter på henne här så ni kan se om jag gjorde ett bra jobb :)

Snart är första veckan över med min nya diet. Ett pund gick jag tydligen ner på tre dagar men det kan ju vara vatten vikt eller nått. Jag har i alla fall tränat varje dag denna vecka och ska träna i morgon och söndag också. Varje dag ska det tränas fram till den 20 e oktober. Oj, oj...

Svårt att fatta att jag gjorde det i 4a och 1/2 månad förra gången. Fy vad kämpigt det var alltså. Får se om det är lättare denna gång eftersom jag redan väger mindre än vad jag gjorde när jag började förra gången och mitt fett har distribueras annorlunda nu.

I morgon har vi också bbq med mitt jobb sen på kvällen har jag lovat en kompis att gå ut och dansa för hennes födelsedag. Får se om jag dör av hunger! Haha är redan svin hungrig så ska nog dricka lite vatten snart och sen gå och lägga mig. Vatten och sömn är viktigt när man försöker gå ner i vikt. Ska se om jag kan ta mig ner till va 110 pund. Det är ca nästan 50kg sen vill jag ha ett six pack också hahaha får se hur allt detta går. Har jag tur så kommer jag under 110. Får väl se hur mkt jag pallar haha

Xoxo

Tuesday, July 24, 2012

Carolins födelsedag

I morgon är det Carolins födelsedag. Carolin är min kära lilla syrra som bor i Sverige med hennes fästman Emil och deras lilla dotter Agnes. Agnes är världens sötaste lilla bebis. Hon har nästan lärt sig skratta sa Carolin till mig idag. Vi brukar skriva till varann genom Kik, det är en iPhone app. Gratis forstås och jag tycker den är jättebra.

I lördags var det min kompis Stefanies födelsedag fast vi firade i Fredags. Jag åkte ner tiill Mamma med Joey för Trine hade jobbat i LA i veckan så vi ville träffa henne över helgen. Joey var för bakfull för att köra ner till mammsen så det blev jag som fick köra även fast jag var bakfull också fast mindre än Joey hahaha

Denna vecka är första veckan på bikini tävlingen. 2a dagen utan socker är ok, fast liiite svårt måste jag säga.

Puss!
Xoxo

Tuesday, July 17, 2012

Träning

Gjorde 20 min cardio på stepmillen igår innan en timme ben träning med Claudia, Marissa och vår tränare Brian. Idag satt jag på jobbet och bara längtade tills jag skulle få gå till gymmet. Så skönt att kunna sätta igång igen. Har ju nästa bikini träning i Oktober så det är bara dags att sätta igång. Haha jag gjorde 30 min cardio idag och jag svettas allt som en liten gnu. Antar att det är bra... Haha

Ska göra cardio i morgon också sen på Torsdag ska jag åka till min vax kvinna innan hon åker på semester till Indien. Hoppas hon inte är borta fööör länge! Haha efter det ska jag köra ut till Goleta för att lämna av Saras Arbonne ögon kräm som hon köpte av mig. Ska bli kul att se hennes pojkar också för jag har inte sett dom på skit länge nu.

Fredag ska jag fira Stefs födelsedag en dag i förskott. Hon ska fira med sin man och barn på hennes födelsedag på lördag.

Lördag drar jag och Joey ner till mamma för min syrra Trine jobbade i CA denna vecka. Ska bara mysa med henne. Har inte sett henne sedan bröllopet och jag är ju hennes Maud of honor också och nu får vi en chans att prata om hennes bröllop, förut var ju allt om mitt.

Nej, nu är det dags för sängen.

Xoxo

Monday, July 16, 2012

Grilla

Som sagt, vi köpte ju en mini grill och här är kort på den :)

Pytteliten hahahha sen köpte vi också för några veckor sen 2 camping stolar som vi nu njuter av.

Väntar på att klockan ska gå lite så vi kan starta grillen. Åt på Sush Teri till lunch så vi är inte så hungriga ännu. Men eftersom vi ska till Jim, Amy och Henry vid 19:30 så får vi nog sätta igång snart :)

Puss!
Xoxo

RE9 Cellular renewal masque

Idag testade jag Arbonne RE9 Cellular renewal masque. Paula sa att man blir lite röd efter därför ska man bara göra den på kvällen.

Jag tvättade och torkade ansiktet som det stod att man skulle göra. Sen ska man kleta på den och ha den på i 5-7 minuter. Det började kittla och krypa i huden på en gång. Inte obehagligt bara att man kände det lixom. Jag hade på mig den i 7 minuter innan jag tvättade av den. Jag fick tvätta med ljummet vatten i ett tag för det kändes som att den satt kvar. Nästa gång ska jag pröva att ta bort med en handduk. Huden kändes lite varm efter men jag hade en fin "glow".

Resultatet var jättefint. Mina porer var mkt mindre, huden slät och såg väldigt hälsosam ut. Här kan ni se foto på hur röd jag blev (tror att min mobil allt gjorde mig lite rödare än vad jag var i verkligheten) och ett foto på crèmen.

Xoxo

Saturday, July 14, 2012

Arbonne

Idag hade jag Arbonne party hemma hos mig med hjälp av Paula. Paula är Amys syster och hon var också här. Linda och Julia kom och fick massor av bra information. Julia är 6 månader gravid och Lindas lilla flicka är 4a månader

Arbonne är ett jättebra märke. Dom säljer hudvård och vitaminer/tandkräm/deo och en massa bra. Allt är naturligt och innehåller ingen mineral olja som dom har i dom flesta märkena här tyvärr. Jag har valt att gå med i företaget och säljer det nu. Jag tror att om Linda och jag säljer det tillsammans att vi kan få ihop ett jättebra Santa Barbara team :)

Det är upp till dig själv hur mkt pengar du vill tjäna vilket jag tycker är bra. Grejen är att produkterna är superb men jag kommer aldrig tvinga någon att köpa. Folk kan se resultat på mig. Jag brukade ha hemska rynkor runt ögonen och efter att ha använt RE9 ögonkräm så är dom nästan helt borta!!!!

Inte klokt alltså :)

Dags att kolla film

Xoxo

Tuesday, July 10, 2012

En till bikini tävling?

Jag har bestämt mig för att göra en till bikini tävling :) det är jag, Stefanie, kanske Claudia och Joni. Satt och pratade med Linda idag och vi kollade på mina foton och då blev jag riktigt sugen igen. Har ju inte riktigt kunnat träna ordentligt sedan innan bröllopet och det är fasiken typ 2 månader sedan nu. Inte klokt vad kroppen kan ändra sig på så lite tid.

Här är några foton från tävlingen, vad tycks? Den 20e Juli börjar träningen och mat programmet. Tävlingen är i LA den 20e Oktober så när Halloween kommer i år -look out!!! :)

Xoxo

Thursday, July 5, 2012

Onsdag eller Måndag?

Herregud, kändes som det var Måndag idag alltså. Så konstigt att vara ledig en Onsdag mitt i veckan alltså. Önskar vi hade fått Torsdag och Fredag ledigt också. Tror hela landet är på semester för det är helt dött på jobbet. Tur att jag kan skypa med Linda i alla fall. Haha

Så här ser maten ut från igår. Tror det här var min korean bbq sammie :)

Såg Ted i tisdags och den var så rolig så jag höll på att kissa på mej och det kan ju bli pinsamt värre. Hahahha

Imorgon ska jag och några tjejer dra och se Magic Mike!!! Mjukporr för tjejer dårå hehe hallå lixom. Efter filmen ska jag ner på stan en sväng och skåla med en kompis som fyller år :)

Puss!
Xoxo

Wednesday, July 4, 2012

Happy 4th of July -Independence Day

Jaha, idag är det Independence Day här i USA. Folk firar mest med att grilla och kolla på fyrverkerier. Vi slängde precis vår gamla grill för den va så paj. Vi åkte till en affär och köpte en liten bärbar för bara $12!

Grillar kostar mkt innan the 4th bara för att affärerna vet att alla vill grilla så vi väntar med att köpa en. :)

Vi ska ner på stan nu på morgonen så jag kan kolla på ett cover till min iPad. Jag såg en bra online super billig med tangentbord men Joey tyckte vi skulle kolla på stan först så jag sa ok. Då kan jag springa förbi Starbucks och köpa min kaffe också. Hihi

Nu är det dags att gå upp. Måste till mataffären också och köpa hamburgare med tillhör för grillen :)

Ha det bra och grilla lugnt.

Xoxo

Monday, July 2, 2012

Foton?

Nu ska vi se om det funkar. Hittade en gratis app som jag håller tummarna för :)

Laddade upp ett bröllops foto :)

Xoxo

Mkt på G

Fy, jag måste alltså börja blogga oftare, annars blir det så mkt att skriva jämt. Hade en super mysig födelsedag och jag fick äntligen av mitt gips fast handleden är så svag så det bara finns inte! Helt mongo känner jag mig. Har inte riktigt funderat ut hur ja kan post foton från min iPad men jag ska nog komma på något :) nu på Onsdag är det fjärde juli, Independence Day. Då ska vi grilla och det är alltid fyrverkerier på kvällen. Jag älskar fyrverkerier och tillbringar hela tiden med att säga Aaaaahhhh! ooooooohhhh! Haha Ok, dags att sova :( Xoxo